Υιοι Δημ. Σταματάκου Ο.Ε.

Λεωχάρους 22, 185 31 Πειραιάς
τηλ. 210 4170997, fax. 210 4173780
κινητό. 6947 438 975, 6944 204 798
email. [email protected]

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Shell LubeMatch

Διαδικτυακό εργαλείο που προτείνει άμεσα το σωστό λιπαντικό για ευρεία γκάμα οχημάτων και εξοπλισμού. Είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα, χωρίς χρέωση και χωρίς να απαιτείται κωδικός πρόσβασης και συνθηματικό, στη διεύθυνση:  http://lubematch.shell.com/.

 

Shell LubeExpert

Η υπηρεσία Shell LubeExpert περιέχει εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη στο χώρο σας από τους ειδικούς μας, οι οποίοι προσφέρουν την εμπειρία και τη γνώση τους για να αντιμετωπίσουν τα θέματα που έχουν σχέση με τον εξοπλισμό σας. Επίσης, χάρη σε λεπτομερείς ελέγχους μπορούν να εντοπίσουν πιθανά σημεία βελτίωσης, βοηθώντας σας να διευθύνετε την επιχείρησή σας πιο αποδοτικά και να εφαρμόζετε βέλτιστες πρακτικές που σας εξοικονομούν χρόνο και χρήμα.

 

Shell LubeAdvisor

Τεχνικές συμβουλές που σας βοηθούν να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν ώστε να καλύψετε τις ανάγκες και τις συνθήκες λειτουργίας του εξοπλισμού σας. Περιλαμβάνει υποστήριξη από το γραφείο εξυπηρέτησης "helpdesk" της εταιρείας σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

 

Shell LubeCoach

Η υπηρεσία Shell LubeCoach παρέχει σχετική εκπαίδευση σε θέματα όπως αποθήκευση και διαχείριση λιπαντικών, καθαριότητα λιπαντικών, πρακτικές εφαρμογής και ορθής συντήρησης, καθώς και θέματα υγείας και ασφάλειας. Δείτε περισσότερα

 

Shell LubeAnalyst

Παρακολούθηση της κατάστασης των λιπαντικών και του εξοπλισμού σας και έγκαιρη επισήμανση πιθανών προβλημάτων με τα λιπαντικά ή τα εξαρτήματα του εξοπλισμού σας, ώστε να ελαττώνεται ο κίνδυνος βλαβών και το κόστος συντήρησης και επισκευών και παράλληλα γίνεται η βέλτιστη διαχείριση των λιπαντικών. Δείτε αναλυτικά.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λιπαντικών

Διαβάστε αναλυτικά εδώ.